Beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pedicuresalon Will Maas
Average rating:  
 15 reviews
byAnnelies onPedicuresalon Will Maas

Moest hoognodig een keertje naar de pedicure en dacht ineens aan Will.
Lekker makkelijk, woont in dezelfde straat dus een afspraak gemaakt.
Het was er gezellig en onder het genot van een kopje koffie werden mijn voeten behandeld....mijn voeten hebben weer plaats in mijn schoenen. Bedankt Will ...tot de volgende keer, afspraak al weer gemaakt....

byJolanda onPedicuresalon Will Maas

Mijn voeten zijn weer als nieuw. Professionele aanpak. Alles zag er netjes uit en we hebben tijdens de behandeling gezellig gekletst. Will bedankt en tot de volgende keer!

byAngélique onPedicuresalon Will Maas

Mijn voeten hebben er nog nooit zo goed uitgezien! En ik heb al verschillende pedicures gehad. Will is een professionele maar daarbij ook een gezellige pedicure. Je voelt je er direct thuis en de tijd vliegt. Top!

byCaroline Haneveer-Heijting onPedicuresalon Will Maas

Will is een hele aardige, professionele pedicure! Ze is zeer gastvrij. Mooie schone salon. Ik had na de behandeling heerlijke zachte voeten!

byToos Jansen onPedicuresalon Will Maas

Een hele mooie salon heerlijk relaxt een fijne behandeling wat je ook aan je voeten hebt. Wil staat altijd voor je klaar. Een vrolijke vrouw. Werkt echt super netjes en ook hygiënisch. Niks is te veel gevraagd. Zodra de gips eraf is en weer naar boven kan ven ik er weer . Ga zo door Wil Maas. Gr Toos

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»